About SHIBATA MARIO
About 農業・食品産業技術総合研究機構 食品総合研
About SUGIYAMA JUN'ICHI
About 農業・食品産業技術総合研究機構 食品総合研
About FUJITA KAORI
About 農業・食品産業技術総合研究機構 食品総合研
About TSUTA MIZUKI
About 農業・食品産業技術総合研究機構 食品総合研
About YOSHIMURA MASATOSHI
About 農業・食品産業技術総合研究機構 食品総合研
About KOKAWA MITO
About 東大 大学院農学生命科学研究科
About ARAKI TETSUYA
About 東大 大学院農学生命科学研究科
About 日本食品科学工学会誌
About rice
About Amylose
About gruel
About gel
About viscoelasticity
About eating quality
About agitation
About dynamic viscoelasticity
About mechanical property
About アミロース米
About General
About Rice cropping
About Food quality
About 攪拌
About 高アミロース米
About ゲル
About 物性