Pat
J-GLOBAL ID:201403043676525129
タウリン高含有発芽種子及びその製造方法、並びに食品の製造方法
Inventor:
,
,
,
,
,
,
,
,
Applicant, Patent owner:
Agent (1):
特許業務法人特許事務所サイクス
Gazette classification:特許公報
Application number (International application number):2009261112
Publication number (International publication number):2011103801
Patent number:5429935
Application date: Nov. 16, 2009
Publication date: Jun. 02, 2011
Claim (excerpt):
【請求項1】タウリン含有量が、35mg/100gDW以上であり、かつ水分含量が15%以下であり、0.5〜3日間発芽処理をすることで得られる発芽種子。
IPC (8):
A23L 1/305 ( 200 6.01)
, A23L 1/36 ( 200 6.01)
, A23L 1/10 ( 200 6.01)
, A23L 1/20 ( 200 6.01)
, A21D 2/38 ( 200 6.01)
, A23L 1/16 ( 200 6.01)
, A23G 3/50 ( 200 6.01)
, A23L 2/38 ( 200 6.01)
FI (9):
A23L 1/305
, A23L 1/36
, A23L 1/10 Z
, A23L 1/20 F
, A21D 2/38
, A23L 1/16 B
, A23G 3/00 102
, A23L 2/38 K
, A23L 1/20 D
Patent cited by the Patent:
Cited by applicant (6)
Show all
Cited by examiner (6)
Show all
Return to Previous Page