Pat
J-GLOBAL ID:201603019919347655

パンまたは菓子

Inventor:
Applicant, Patent owner:
Agent (17): 蔵田 昌俊 ,  高倉 成男 ,  河野 哲 ,  中村 誠 ,  福原 淑弘 ,  峰 隆司 ,  白根 俊郎 ,  村松 貞男 ,  野河 信久 ,  幸長 保次郎 ,  河野 直樹 ,  砂川 克 ,  井関 守三 ,  佐藤 立志 ,  岡田 貴志 ,  堀内 美保子 ,  竹内 将訓
Gazette classification:特許公報
Application number (International application number):2011225305
Publication number (International publication number):2013081440
Patent number:5950431
Application date: Oct. 12, 2011
Publication date: May. 09, 2013
Claim (excerpt):
【請求項1】 芽系T26号(受託番号FERM P-22092)または芽系T27号(受託番号FERM P-22093)のダッタンソバ種子の粉末であって、ルチン分解酵素活性値が20nkat/g以下であるダッタンソバ粉を含む原料を用いて製造されたパンまたは菓子。
IPC (2):
A21D 2/36 ( 200 6.01) ,  A23L 7/10 ( 201 6.01)
FI (2):
A21D 2/36 ,  A23L 7/10
Patent cited by the Patent:
Cited by examiner (6)
Show all

Return to Previous Page