Rchr
J-GLOBAL ID:201701015243699620   Update date: Aug. 15, 2021

Tsujii Yoshimasa

Tsujii Yoshimasa
Papers (30):
MISC (4):
Books (4):
  • メタボロミクス実践ガイド 実験医学別冊
    羊土社 2021
  • イネ・米・ごはん大百科(全6巻)
    ポプラ社 2020
  • 食と微生物の事典
    朝倉書店 2017
  • 新食品化学実験書
    三共出版 2016
Lectures and oral presentations  (171):
  • HPLC法によるクチナシ青色素確認分析法の検討
    (日本食品保蔵科学会大会 第69回大会講演 2020)
  • 品種間によるデンプンの理化学的特性の違いが製麺特性に与える影響
    (日本食品保蔵科学会大会 第69回大会講演 2020)
  • 小麦デンプンの粒子径と糊化および老化特性の関係
    (日本食品保蔵科学会大会 第69回大会講演 2020)
  • コシヒカリ交雑体を用いた米飯物性の比較検討
    (日本食品保蔵科学会大会 第69回大会講演 2020)
  • Inter laboratory study of human plasma metabolomics by GC/MS with a calibration-curve-locking database (CCLD)
    (2020)
more...
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

Return to Previous Page