Rchr
J-GLOBAL ID:200901085436387311   Update date: Oct. 01, 2022

Koda Tomoko

コウダ トモコ | Koda Tomoko
Affiliation and department:
Job title: Associate Professor
Research field  (1): Home economics, lifestyle science
Research theme for competitive and other funds  (4):
  • 2004 - 2006 学校栄養職員との連携による山口県産煮干しを用いた味覚発達教育への取り組み
  • 2003 - 2004 魚介類利用の地域特性
  • 2000 - 2002 豆・いも類利用の地域特性
  • Food Allergen uptake into the intestinal epithelial cells
Papers (45):
MISC (9):
Works (3):
  • 学校栄養職員との連携による山口県産煮干しを用いた味覚発達教育への取り組み
    2004 - 2006
  • 小腸上皮細胞における食事性抗原の取りこみ
    1998 - 2003
  • Food Allergen Uptake into the intestinal epithelial cells
    1998 -
Professional career (1):
  • Master of Science(Nutrition) (The University of Tokushima)
Association Membership(s) (8):
日本産業衛生学会(2016年7月~) ,  日本産業衛生学会 2016年11月 ,  日本食生活学会 ,  日本給食経営管理学会 理事 2013- ,  日本家政学会 ,  日本調理科学会 ,  日本栄養改善学会 ,  日本栄養・食糧学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

Return to Previous Page