Alexandra Obenewaa Kwakye, Kazuhiro Fukada, Toya Ishii, Masahiro Ogawa. The Effects of D-Allulose on the Gelatinization and Recrystallization Properties of Starches from Different Botanical Sources. Starch - Stärke. 2024
Takashi Akazawa, Hikaru Itami, Masahiro Ogawa. The physical properties of fish gelatin gel are enhanced by the cross-linking activity of olive leaf water extract. International Journal of Food Science & Technology. 2024. 59. 3. 1580-1590
2003/10 - 2004/08 カナダUniversity of Guelph Ontario Agriculture Collage Research Associate
2002/04 - 2003/10 米国Louisiana State University, Agriculture Center 博士研究員
1996/04 - 2002/02 カナダUniversity of British Columbia 農学部 博士研究員(最初の二年間は、JSPS海外特別研究員)
1995/04 - 1996/03 上智大学 理工学部 嘱託助手
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所属学会 (9件):
日本食品化学学会
, 日本水産学会
, 日本農芸化学会
, 国際希少糖学会
, 日本食品科学工学会
, The Japanese Society For Foood Science and Technology
, The Japanese Society of Fisheries Science
, International Society of Rare Sugars
, 日本食品保蔵科学会