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J-GLOBAL ID:200902140165610286   整理番号:99A0514848

耐塩性酵母による味噌特有香気成分HEMF[2(or 5)-Ethyl-5(or 2)-methyl-4-hydroxy-3(2H)-furanone]の生成に対する培地成分の影響

Effect of Media Constituents on the Formation by Halophilic Yeast of the 2(or 5)-Ethyl-5(or 2)-methyl-4-hydroxy-3(2H)-furanone Aroma Component Specific to Miso.
著者 (2件):
資料名:
巻: 63  号:ページ: 749-752  発行年: 1999年04月23日 
JST資料番号: G0021A  ISSN: 0916-8451  CODEN: BBBIEJ  資料種別: 逐次刊行物 (A)
記事区分: 短報  発行国: 日本 (JPN)  言語: 英語 (EN)
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酵母によるHEMF生成への影響因子とその生成機構の解明を目的...
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