Rchr
J-GLOBAL ID:200901038000353898   Update date: Sep. 13, 2022

Wada Yoshiko

ワダ ヨシコ | Wada Yoshiko
Affiliation and department:
Research keywords  (4): 食生活 ,  調理科学 ,  Dietary life ,  Cookery Science
Research theme for competitive and other funds  (4):
  • 高齢者の食事作りに関する研究
  • 小麦粉焼成品の吸湿によるテクスチャーと物性の変化
  • A Study of Cooking Environments of Elderly
  • Effect of Absorped Moisture on the Textural and Physical Properties of Baked Wherat Flour Products
MISC (41):
Books (11):
  • 給食管理
    医歯薬出版 2000
  • 食品・調理・加工の組織学
    学窓社 1999
  • 世界食材事典(分担翻訳)
    柴田書店 1999
  • フードコーディネート論
    建帛社 1999
  • 日本人の生活
    建帛社 1998
more...
Professional career (1):
  • (BLANK) (Nara Women's University)
Awards (1):
  • 1999 - 日本家政学会賞
Association Membership(s) (6):
日本食生活学会 ,  日本食品科学工学会 ,  日本栄養改善学会 ,  日本応用糖質学会 ,  日本調理科学会 ,  日本家政学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

Return to Previous Page