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J-GLOBAL ID:200902274495300182   Reference number:06A0027296

Basic cooking and processing properties of Aquagas-treated food materials-using broccoli-

アクアガス加熱食材の基礎的調理加工特性に関する研究(第1報)-ブロッコリーについて-
Author (6):
Material:
Volume: 16  Issue:Page: 242-248  Publication year: Dec. 30, 2005 
JST Material Number: L3330A  ISSN: 1346-9770  CODEN: NSGIFO  Document type: Article
Article type: 原著論文  Country of issue: Japan (JPN)  Language: JAPANESE (JA)
Thesaurus term:
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JST classification (2):
JST classification
Category name(code) classified by JST.
Vegetables and processed vegetable products  ,  Food heating 
Substance index (1):
Substance index
Chemical Substance indexed to the Article.
Reference (18):
  • 1) 五十部誠一郎, 竹中真紀子, 小笠原幸雄, 名達義剛 : 高品質食品加熱加工のためのアクアガス加熱装置の開発とその機構, 日本食品工学会第5回年次大会講演要旨集, 80 (2004)
  • 2) 五十部誠一郎, 小関成樹, 小笠原幸雄, 名達義剛, 山中俊介 : アクアガス加熱装置の開発と農産物表面の微生物制御に対する効果, 日本食品科学工学会第51回大会講演要旨集, 42 (2004)
  • 3) 大西復治 : 食品機械装置, 11, 79 (1990)
  • 4) 渋川祥子編 : 食品加熱の科学, p. 105, p. 115, 朝倉書店 (1996)
  • 5) 大西復治 : 食品機械装置, 1, 57 (1991)
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