Pat
J-GLOBAL ID:200903004685601878

リラックス効果を有するゼリー食品

Inventor:
Applicant, Patent owner:
Agent (1): 平木 祐輔 (外2名)
Gazette classification:公開公報
Application number (International application number):2002046094
Publication number (International publication number):2003245048
Application date: Feb. 22, 2002
Publication date: Sep. 02, 2003
Summary:
【要約】【課題】 香気成分の発散効果が高く、そのためリラックス効果の高い機能性食品を提供する。【解決手段】 融解温度が25°C以上のゲル化剤及び香気物質を含み、加温して飲食に供されることを特徴とするゼリー食品。
Claim (excerpt):
融解温度が25°C以上のゲル化剤と香気物質とを含むゼリー食品。
IPC (2):
A23L 1/05 ,  A23L 1/30
FI (2):
A23L 1/30 B ,  A23L 1/04
F-Term (10):
4B018LB10 ,  4B018LE06 ,  4B018MD66 ,  4B018ME14 ,  4B041LC10 ,  4B041LD02 ,  4B041LH07 ,  4B041LH10 ,  4B041LH16 ,  4B041LK21
Patent cited by the Patent:
Cited by examiner (16)
Show all

Return to Previous Page