Pat
J-GLOBAL ID:200903082896494866

食感の改善された食肉加工食品

Inventor:
Applicant, Patent owner:
Gazette classification:公開公報
Application number (International application number):2000033956
Publication number (International publication number):2001224336
Application date: Feb. 10, 2000
Publication date: Aug. 21, 2001
Summary:
【要約】【課題】肉汁感とソフトな食感を有し、かつ、加熱時の歩留まり(保水性)が向上した食肉加工食品を提供する。【解決手段】食肉加工食品に乳清蛋白質、増粘多糖類及びアルカリ性塩類を含む。
Claim (excerpt):
乳清蛋白質、増粘多糖類及びアルカリ性塩類を含むことを特徴とする食感の改善された食肉加工食品。
IPC (3):
A23L 1/31 ,  A23L 1/05 ,  A23J 3/08
FI (3):
A23L 1/31 A ,  A23J 3/08 ,  A23L 1/04
F-Term (23):
4B041LC03 ,  4B041LD01 ,  4B041LD10 ,  4B041LH07 ,  4B041LH10 ,  4B041LH16 ,  4B041LK02 ,  4B041LK36 ,  4B041LK37 ,  4B042AC05 ,  4B042AC09 ,  4B042AD03 ,  4B042AD18 ,  4B042AD20 ,  4B042AG02 ,  4B042AG03 ,  4B042AG07 ,  4B042AH01 ,  4B042AK01 ,  4B042AK09 ,  4B042AK10 ,  4B042AP07 ,  4B042AP14
Patent cited by the Patent:
Cited by examiner (8)
Show all

Return to Previous Page