Pat
J-GLOBAL ID:201003094996309003
大麦粉の製造方法
Inventor:
,
,
,
,
Applicant, Patent owner:
,
Agent (3):
長谷川 芳樹
, 清水 義憲
, 木元 克輔
Gazette classification:公開公報
Application number (International application number):2009133369
Publication number (International publication number):2010279262
Application date: Jun. 02, 2009
Publication date: Dec. 16, 2010
Summary:
【課題】小麦粉を製造するものと同様のロール式製粉機を用いて、大麦粉を製造する方法及び大麦粉を提供する。【解決手段】裸性で、且つβ-グルカン欠失性の大麦の穀粒を、ロール式製粉機で製粉する工程を含む、大麦粉の製造方法及びこの製造方法により製造された大麦粉。【選択図】なし
Claim (excerpt):
裸性で、且つβ-グルカン欠失性の大麦の穀粒を、ロール式製粉機で製粉する工程を含む、大麦粉の製造方法。
IPC (2):
FI (2):
F-Term (5):
2B150AA01
, 2B150CE04
, 4B023LE26
, 4B023LG05
, 4B023LP20
Patent cited by the Patent:
Cited by examiner (4)
-
特開昭57-167744
-
菓子用粉
Gazette classification:公開公報
Application number:特願平9-352999
Applicant:石橋工業株式会社
-
大麦入りヨーグルト及びその製造方法
Gazette classification:公開公報
Application number:特願平11-217874
Applicant:石橋工業株式会社
-
もち麦麺の製造方法
Gazette classification:公開公報
Application number:特願平3-332442
Applicant:株式会社もちむぎ食品センター
Show all
Article cited by the Patent:
Return to Previous Page