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J-GLOBAL ID:201103044039692350

グルコン酸含有ヤーコン発酵飲料およびその製造方法

Inventor:
Applicant, Patent owner:
Agent (1): 柴田 肇
Gazette classification:特許公報
Application number (International application number):2003118640
Publication number (International publication number):2004321051
Patent number:4161069
Application date: Apr. 23, 2003
Publication date: Nov. 18, 2004
Claim (excerpt):
【請求項1】ヤーコン芋を破砕して得た搾汁に、グルコン酸生成能を有する微生物または酵素を添加してなることを特徴とするグルコン酸含有ヤーコン発酵飲料。
IPC (3):
A23L 2/38 ( 200 6.01) ,  A23L 1/214 ( 200 6.01) ,  A23L 2/52 ( 200 6.01)
FI (4):
A23L 2/38 C ,  A23L 2/38 G ,  A23L 1/214 ,  A23L 2/00 F
Patent cited by the Patent:
Cited by applicant (9)
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