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J-GLOBAL ID:201602204759351810   Reference number:16A0191900

Effect of Heating Capacity of Oven Plate, Heating Ability of Oven, and Duration of Covering the Meat on its Internal Temperature after Oven Cooking

肉類のオーブン加熱終了後の内部温度変化に及ぼす角皿の熱容量,オーブンの種類,および覆い時間の影響
Author (8):
Material:
Volume: 49  Issue:Page: 35-42  Publication year: Feb. 05, 2016 
JST Material Number: Y0637A  ISSN: 1341-1535  Document type: Article
Article type: 原著論文  Country of issue: Japan (JPN)  Language: JAPANESE (JA)
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JST classification (2):
JST classification
Category name(code) classified by JST.
Raw meat quality and treatments  ,  Food heating 
Reference (7):
  • 1) 日本調理科学会加熱調理研究委員会 余熱研究グループ (2011),肉類の加熱における余熱の有効利用,日本調理科学会誌,44, 72-78
  • 2) 日本調理科学会加熱調理研究委員会 余熱研究グループ (2011),肉類のオーブン加熱終了後の内部温度変化に及ぼす放置条件の影響,日本調理科学会誌,44, 277-285
  • 3) 中村恵子,中本恵子,八木千鶴,渡辺豊子,石渡仁子,大石恭子,高崎禎子,松田康子,山形純子,伊與田浩志,杉山久仁子,渋川祥子 (2016),肉類のオーブン加熱終了後の内部温度変化に及ぼす加熱・放置条件,角皿の熱容量及び試料の厚さの影響,日本調理科学会誌,49, 26-34
  • 4) 渋川祥子 (1998),調理における加熱の伝熱的解析および調理成績に関する研究,日本家政学会誌,49, 949-958
  • 5) 日本機械学会編 (1966),「伝熱工学資料」,丸善,東京,p. 14
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