研究者
J-GLOBAL ID:201601017789417354
更新日: 2020年05月18日
小野 裕嗣
オノ ヒロシ | Ono Hiroshi
所属機関・部署:
国立研究開発法人農業・食品産業技術総合研究機構 高度解析センター 生理活性物質解析チーム
国立研究開発法人農業・食品産業技術総合研究機構 高度解析センター 生理活性物質解析チーム について
「国立研究開発法人農業・食品産業技術総合研究機構 高度解析センター 生理活性物質解析チーム」ですべてを検索
機関情報を見る
職名:
チーム長
論文 (8件):
Yuzo Mizukami, Mitsuru Yoshida, Hiroshi Ono. Acrylamide elution from roasted barley grains into mugicha and its formation during roasting. FOOD ADDITIVES AND CONTAMINANTS PART A-CHEMISTRY ANALYSIS CONTROL EXPOSURE & RISK ASSESSMENT. 2016. 33. 2. 225-235
Yuzo Mizukami, Mitsuru Yoshida, Satoshi Isagawa, Kumiko Yamazaki, Hiroshi Ono. Acrylamide in roasted barley grains: presence, correlation with colour and decrease during storage. FOOD ADDITIVES AND CONTAMINANTS PART A-CHEMISTRY ANALYSIS CONTROL EXPOSURE & RISK ASSESSMENT. 2014. 31. 6. 995-1000
Yoshiki Tsukakoshi, Hiroshi Ono, Nobuyuki Kibune, Satoshi Isagawa, Kumiko Yamazaki, Masatoshi Watai, Mitsuru Yoshida. Monitoring of acrylamide concentrations in potato chips in Japan between 2006 and 2010. FOOD ADDITIVES AND CONTAMINANTS PART A-CHEMISTRY ANALYSIS CONTROL EXPOSURE & RISK ASSESSMENT. 2012. 29. 8. 1212-1218
Yuzo Mizukami, Katsunori Kohata, Yuichi Yamaguchi, Nobuyuki Hayashi, Yusuke Sawai, Yoshihiro Chuda, Hiroshi Ono, Hiroshi Yada, Mitsuru Yoshida. Analysis of acrylamide in green tea by gas chromatography - Mass spectrometry. JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY. 2006. 54. 19. 7370-7377
Chie Matsuura-Endo, Akiko Ohara-Takada, Yoshihiro Chuda, Hiroshi Ono, Hiroshi Yada, Mitsuru Yoshida, Akira Kobayashi, Shogo Tsuda, Shigenobu Takigawa, Takahiro Noda, et al. Effects of storage temperature on the contents of sugars and free amino acids in tubers from different potato cultivars and acrylamide in chips. BIOSCIENCE BIOTECHNOLOGY AND BIOCHEMISTRY. 2006. 70. 5. 1173-1180
もっと見る
特許 (22件):
ジャガイモ疫病抵抗性品種系統の識別方法
ジャガイモ作物体の生育状態診断方法
病害抵抗性品種系統の識別方法
フラボノイド含有組成物
フラボノイド化合物
もっと見る
※ J-GLOBALの研究者情報は、
researchmap
の登録情報に基づき表示しています。 登録・更新については、
こちら
をご覧ください。
前のページに戻る
TOP
BOTTOM