Research field (3):
Food sciences
, Transfer phenomena and unit operations
, Applied physics - general
Research keywords (14):
Image Processing
, Heat Transfer Engineering
, Rheology
, Food Chemistry
, Food Physics
, Food Science
, Food Process Engineering
, 画像処理
, 伝熱工学
, レオロジー
, 食品化学
, 食品物理学
, 食品科学
, 食品化学工学
The Japanese Society of Food Engineering
, Japan Oil Chemists' Society
, The Japanese Society of Applied Glycoscience
, Japan Ergonomics Society
, The Acoustical Society of Japan
, Japan Society for Food Engineering
, Japanese Society for Sensory Evaluation
, Japan Association of Food Preservation Scientists
, American Association of Cereal Chemists
, the Society of Polymer Science, Japan
, The Society of Rheology, Japan
, The Japanese Socirty for Food Science and Technology
, 日本食品機械研究会
, 日本油化学会
, 日本応用糖質科学会
, 日本人間工学会
, 日本音響学会
, 日本食品工学会
, 日本官能評価学会
, 日本食品保蔵科学会
, 米国穀物化学会
, 食品の物性に関するシンポジウム
, 高分子学会
, 日本レオロジー学会
, 日本食品科学工学会