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J-GLOBAL ID:200901009706140820   Update date: Sep. 27, 2022

Suzuki Keitaro

スズキ ケイタロウ | Suzuki Keitaro
Affiliation and department:
Job title: Senior Principal Scientist
Other affiliations (1):
Research field  (1): Food sciences
Research keywords  (6): 機能性食品 ,  加工 ,  食味 ,  品質 ,  米 ,  穀物
Research theme for competitive and other funds  (2):
  • 2015 - 2018 超多収穫米を利用した高付加価値化加工用米粉原料の生産体系の確立
  • 米の物理化学手法による食味・品質評価。米の発芽処理による機能成分の強化
Papers (79):
MISC (48):
Patents (7):
Books (1):
  • シリアルサイエンス : おいしさと栄養の探究
    東京電機大学出版局 2014 ISBN:9784501628703
Lectures and oral presentations  (56):
  • 山形県の水稲新品種「雪若丸」の米飯の咀嚼特性
    (日本食品科学工学会大会講演集 2018)
  • 日本水稲品種群の米胚乳酵素活性量と炊飯食味形質の評価および遺伝子座の検出
    (育種学研究 2018)
  • 染色体断片置換系統群を用いた「タカナリ」と「コシヒカリ」の食味の違いに関与するゲノム領域の推定
    (育種学研究 2018)
  • 日本水稲品種群における米胚乳酵素活性と炊飯米品質との関係
    (日本農芸化学会大会講演要旨集(Web) 2018)
  • 日本水稲遺伝資源における炊飯米の食味関連形質のゲノムワイドアソシエーション解析
    (育種学研究 2017)
more...
Association Membership(s) (4):
The Japan Society of Cookery Science ,  THE SOCIETY OF AGRICULTURAL STRUCTURES, JAPAN ,  CROP SCIENCE SOCIETY OF JAPAN ,  JAPANESE SOCIETY FOR FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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