Harada Risa について
Department of Biotechnology, Graduate School of Engineering, Osaka University, 2-1 Yamadaoka, Suita, Osaka 565-0871, Japan について
Yuzuki Masanobu について
Research and Development Division, Kikkoman Corporation, 399 Noda, Noda, Chiba 278-0037, Japan について
Ito Kotaro について
Research and Development Division, Kikkoman Corporation, 399 Noda, Noda, Chiba 278-0037, Japan について
Shiga Kazuki について
Department of Biotechnology, Graduate School of Engineering, Osaka University, 2-1 Yamadaoka, Suita, Osaka 565-0871, Japan について
Shiga Kazuki について
Research and Development Division, Kikkoman Corporation, 399 Noda, Noda, Chiba 278-0037, Japan について
Bamba Takeshi について
Department of Biotechnology, Graduate School of Engineering, Osaka University, 2-1 Yamadaoka, Suita, Osaka 565-0871, Japan について
Bamba Takeshi について
Division of Metabolomics, Research Center for Transomics Medicine, Medical Institute of Bioregulation, Kyushu University, 3-1-1 Maidashi, Higashi-ku, Fukuoka 812-8582, Japan について
Fukusaki Eiichiro について
Department of Biotechnology, Graduate School of Engineering, Osaka University, 2-1 Yamadaoka, Suita, Osaka 565-0871, Japan について
Journal of Bioscience and Bioengineering について
醤油 について
GC/MS について
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Key words Soy sauce について
Metabolic profiling について
Fermentation について
Constituent profile について
Fermentation microbe について
Metabolomics について
Tetragenococcus halophilus について
Zygosaccharomyces rouxii について
発酵調味料 について
微生物代謝産物の生産 について
食品の分析 について
代謝と栄養 について
フルフリルアルコール について
醸造 について
醤油 について
プロファイル について
酵母 について
乳酸菌 について