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J-GLOBAL ID:200901072986740618   Update date: Sep. 09, 2022

Yamamoto Katsuhiro

ヤマモト カツヒロ | Yamamoto Katsuhiro
Affiliation and department:
Job title: Professor
Research field  (1): Food sciences
Research keywords  (10): 加熱 ,  ゲル ,  筋肉 ,  ミオシン ,  加圧 ,  電子顕微鏡 ,  muscle ,  myosin ,  pressure ,  electron microscopy
Research theme for competitive and other funds  (2):
  • 高静水圧による食品タンパク質の性状変化に関する研究
  • Study on High Hydrostatic Pressure Effect on the Properties of Food Proteins
Papers (17):
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MISC (87):
Books (24):
  • 高静水圧下におけるミオシン分子の構造変化
    生物科学・食品科学への高圧利用,さんえい出版 2003
  • 筋原線維タンパク質の抽出性ならびにゲル形成に及ぼす糖添加と静水圧の影響
    生物科学・食品科学への高圧利用,さんえい出版 2003
  • 電子顕微鏡
    分子生物学への招待, 三共出版 2002
  • Structural changes in chicken myosin subfragment-1 induced by high hydrostatic pressure
    Trends in High Pressure Bioscience and Biotechnology, Elsevier Science B.V. 2002
  • Effect of high hydrostatic pressure on chicken myosin subfragment-1
    International Journal of Biological Macromolecule 2002
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Education (3):
  • - 1973 Hokkaido University
  • - 1973 Hokkaido University Graduate School, Division of Agriculture
  • - 1970 Hokkaido University Faculty of Fisheries
Professional career (2):
  • (BLANK)
  • (BLANK)
Association Membership(s) (5):
Institute of Food Technologists ,  American Chemical Society ,  日本生化学会 ,  日本農芸化学会 ,  日本畜産学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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