Pat
J-GLOBAL ID:202103019201227538

ほうじ茶の製造方法及び該製造方法で得られるほうじ茶

Inventor:
Applicant, Patent owner:
Agent (3): 庄司 隆 ,  資延 由利子 ,  大杉 卓也
Gazette classification:特許公報
Application number (International application number):2018000364
Publication number (International publication number):2019118305
Patent number:6948636
Application date: Jan. 05, 2018
Publication date: Jul. 22, 2019
Claim (excerpt):
【請求項1】主成分である乾燥茎茶を170°C〜230°Cである過熱水蒸気で50秒〜300秒接触させる焙煎工程を特徴とする、外観を維持又は向上させながら並びに香り及び香味を向上させたほうじ茶の製造方法。
IPC (1):
A23F 3/06 ( 200 6.01)
FI (1):
A23F 3/06 F
Patent cited by the Patent:
Cited by examiner (9)
Show all

Return to Previous Page