Pat
J-GLOBAL ID:200903011334568544

揚げ物用素材

Inventor:
Applicant, Patent owner:
Agent (8): 特許業務法人アルガ特許事務所 ,  有賀 三幸 ,  高野 登志雄 ,  中嶋 俊夫 ,  浅野 康隆 ,  的場 ひろみ ,  村田 正樹 ,  山本 博人
Gazette classification:公開公報
Application number (International application number):2003150446
Publication number (International publication number):2004350556
Application date: May. 28, 2003
Publication date: Dec. 16, 2004
Summary:
【課題】揚げ物類が優れたサクミを有し、その食感が時間が経過しても変化せず、かつ電子レンジで再加熱しても衣にひきがなく優れた食感を有する揚げ物用素材を提供することを目的とする。【解決手段】澱粉アミノ酸複合体を含有する、揚げ物用素材。【選択図】 なし
Claim (excerpt):
澱粉アミノ酸複合体を含有することを特徴とする、揚げ物用素材。
IPC (1):
A23L1/176
FI (1):
A23L1/176
F-Term (3):
4B025LB06 ,  4B025LD03 ,  4B025LG28
Patent cited by the Patent:
Cited by examiner (10)
Show all
Article cited by the Patent:
Return to Previous Page