Pat
J-GLOBAL ID:200903001235937370

製パン方法

Inventor:
Applicant, Patent owner:
Agent (3): 津国 肇 ,  束田 幸四郎 ,  齋藤 房幸
Gazette classification:公開公報
Application number (International application number):2007089245
Publication number (International publication number):2008245548
Application date: Mar. 29, 2007
Publication date: Oct. 16, 2008
Summary:
【課題】湯種製法によってパンボリュームが大きく、外観・内相良好なパンが得られ、更に、従来のパンに比べ格段に食感、風味の良好なパンの提供。【解決手段】湯種生地を用いリミックスストレート法で製造されることを特徴とするパンの製造方法。【選択図】なし
Claim (excerpt):
湯種生地を用いリミックスストレート法で製造されることを特徴とするパンの製造方法。
IPC (2):
A21D 8/02 ,  A21D 13/00
FI (2):
A21D8/02 ,  A21D13/00
F-Term (2):
4B032DB01 ,  4B032DP17
Patent cited by the Patent:
Cited by applicant (14)
Show all

Return to Previous Page